Scriptiebegeleiding Bedrijfskunde bachelor

Rated 5 out of 5
November 17, 2021

Zeer goede begeleiding, heeft mij geholpen met het kiezen van een onderwerp en vervolgens stap voor stap samen uitgewerkt hoe mijn scriptie eruit moet gaan zien. Super tevreden met een prima cijfer en zou iedereen willen aanraden omdat je ook aan het denken wordt gezet en zo een beter resultaat krijgt.

Kees

Goede begeleiding!

Rated 4 out of 5
January 18, 2022

Tijdens mijn scriptie schrijven kom ik een muur tegen. Ik wist niet hoe ik mijn scriptie verder kan verbeteren. Daan heeft mij geholpen op korte termijn structuur in mijn scriptie aan te brengen, waardoor ik mijn eigen onderzoek ook weer beter ging begrijpen en er meer vertrouwen in kreeg!
Ik zou het zeker aanbevelen voor degen die begeleiding zoeken.

Louise

Goede begeleiding en steun!

Rated 5 out of 5
January 18, 2022

Daan heeft mij geholpen op korte termijn structuur in mijn scriptie aan te brengen, waardoor ik mijn eigen onderzoek ook weer beter ging begrijpen en er meer vertrouwen in kreeg! Hij was altijd bereikbaar, zeer kritisch maar op een fijne manier. Zeer persoonlijke begeleiding en oprechte interesse. Super tevreden dus!

Louise

Begeleiding innovatie onderzoek WO

Rated 4 out of 5
November 17, 2021

Daan reageert snel, maakt tijd vrij ook al is dit op korter termijn.

Stephanie

Structuur en spelling/grammatica

Rated 5 out of 5
November 17, 2021

Daan heeft de structuur van mijn scriptie verbeterd en meteen taalcorrectie aangebracht, waardoor het geheel beter leesbaar is gemaakt. Ook heeft Daan suggesties gedaan voor veel verbeteringen die ik zelf niet had kunnen maken. De terugkoppeling en communicatie ging snel en dat allemaal voor een hele scherpe prijs! Zonder de service van Daan had ik mijn scriptie niet kunnen halen.

Maryam