Scriptiebegeleiding Bedrijfskunde bachelor

Rated 5 out of 5
November 17, 2021

Zeer goede begeleiding, heeft mij geholpen met het kiezen van een onderwerp en vervolgens stap voor stap samen uitgewerkt hoe mijn scriptie eruit moet gaan zien. Super tevreden met een prima cijfer en zou iedereen willen aanraden omdat je ook aan het denken wordt gezet en zo een beter resultaat krijgt.

Kees

Begeleiding innovatie onderzoek WO

Rated 4 out of 5
November 17, 2021

Daan reageert snel, maakt tijd vrij ook al is dit op korter termijn.

Stephanie

Structuur en spelling/grammatica

Rated 5 out of 5
November 17, 2021

Daan heeft de structuur van mijn scriptie verbeterd en meteen taalcorrectie aangebracht, waardoor het geheel beter leesbaar is gemaakt. Ook heeft Daan suggesties gedaan voor veel verbeteringen die ik zelf niet had kunnen maken. De terugkoppeling en communicatie ging snel en dat allemaal voor een hele scherpe prijs! Zonder de service van Daan had ik mijn scriptie niet kunnen halen.

Maryam

Heldere afspraken

Rated 4 out of 5
November 17, 2021

Wij hebben afgelopen jaar heel erg fijn samen gewerkt. De snelheid waarmee jij feedback gaf en mij aanstuurde was perfect. Je maakte concreet afspraken met mij en de feedback van de docent namen we ook mee in onze beslissingen.
Je had wel af en toe een kleine botsing met de gegeven feedback vd docent, desondanks liet jij je niet van de kaart spelen en bleef je professioneel.
Ik ben je erg dankbaar voor je diensten en heb je al reeds aan twee vrienden kunnen koppelen die tot nu toe ook erg blij zijn met jouw hulp.

Saman

Scriptie SJD

Rated 5 out of 5
November 17, 2021

Daan is voor mij onmisbaar geworden. Ik kan altijd bij hem terecht voor hulp/feedback en krijg erg snel reactie. De meeste scriptiebegeleiders zitten ver boven het tarief dat Daan hanteert.

Leila